Muzeul Poli

Dacă Britney Spears și-a publicat autobiografia la vârsta de 18 ani, atunci Poli ajuns la vârsta de '40 de ani merită cu siguranță un muzeu. La urma urmei, s-au întâmplat atât de mult în acești patruzeci și patru de ani, încât este timpul să strângem toată nebunia într-un singur loc. Mergeți într-o călătorie a amintirilor și nu uitați: acesta este doar începutul. Încă mulți ani nebuni!

B.P.

Desigur, Poli împarte istoria în timp înainte de Poli (BP), și după Poli (A.P). Având în vedere faptul că perioada de timp înainte de poli este deja foarte, foarte departe, ar fi suficient să spunem că merge până în anul 1905, când Valentin Reinhard a deschis o unitate de cumpărare pentru păsări de curte lângă Deutschlandsberg, în Ptuj, începând astfel povestea Perutnina Ptuj.

29
30

A.P.

O importanță deosebită o are anul 1974, când Perutnina Ptuj a creat primul cârnat de pui nr. 1. De la nașterea sa până în prezent, Poli face dovadă de consecvență privind standardele pe care le-a atins în urma proceselor de calitate superioare și impecabile. De 40 de ani. Prin urmare, rămâne singurul.

1974

S-a născut Poli

01 1

În plus față de Cubului Rubik, invenția profesorului Ernő Rubik, anii '70 au fost marcați și de un alt eveniment important - primul și singurul cârnat special de pui numit Poli a fost creat la Perutnina Ptuj. De îndată ce a apărut, părinții mândri Matilda Lovrenčič și dr. Ciril Varga știau că Poli va avea un viitor strălucit.

Special încă de la naștere

02 1

Ce putem spune despre Poli? Poli a fost primul cârnat special de pui pe piață, o adevărată avangardă, cu o rețetă originală și de calitate superioară. Și a fost primul cârnat care a pus în umbră sandwich-ul. A fost primul care a intrat în politică. A devenit primul cârnat sub formă de paté. Dar de ce să continuăm! Există un singur Poli. Și așa va rămâne.

1985

Este timpul gustării?

03 1

Clienții au fost inițial puțin suspicioși, dar mai târziu s-au convins de produsele de înaltă calitate perfect pregătite. O excursie școlară sau de afaceri nu mai putea fi imaginată fără un sandwich Poli.

1988

Întotdeauna în companie bună

04 1

Poli nu a fost niciodată singur și s-a bucurat întotdeauna de o companie bună. A fost adesea văzut cu Pika și Koka; cu toate acestea, este inutil să spunem cine a avut ultimul cuvânt.

1989

Bun venit, Poli vegetal

Pentru că suntem mereu dispuși să încercăm să oferim ceva nou, am combinat Poli clasic cu cantitatea potrivită de ardei gras, castraveți și ... Ei bine, nu vă divulgăm totul. Și așa a fost creat Poli Vegetal.

vrtnine poli EN

1997

Poli pleacă peste granițe

19

Poli și-a făcut bagajul și a plecat în lume. Italia a fost prima destinație. Curând, Poli a devenit un adevărat călător și un oaspete popular într-o serie de țări din apropiere și mai îndepărtate. Oamenii sunt înnebuniți după Poli din Scandinavia până la Marea Mediterană.

1999

Poli este cel mai lung!

06

Faceți cunoștință cu poli Giant! Primul cârnat de 4 metri care a fascinat vizitatorii târgului agricol și alimentar din Gornja Radgona.

2000

POLIceman, POLItician și POLYgamist

»În timp ce mănâncă, oamenii nu se gândesc să comită infracțiuni! Poți să ai încredere în el; a avut din plin timp de 25 de ani, de aceea cunoaște un sandviș bun atunci când îl vede! Niciodată nu te saturi de o dragoste adevărată! Poli știe totul despre umor. Pentru că Poli este deschis și liber. Îți amintești de POLIceman, POLItician și POLYgamist?

Poli este mai dietetic

07

Poli Light nu se simte mai ușor in sacul de cumpărături, dar conține 30% mai puțină grăsime și este astfel destinat tuturor celor care au grijă de o dietă ușoară și sănătoasă. Reprezintă un răspuns în momentele în care nevoia unei diete ușoare și sănătoase devine din ce în ce mai proeminentă.

2001

Nu tot ce începe cu litera P este Poli!

Atenție, falsuri ale celor mai buni cârnați de pui au apărut deja pe piața bosniacă! Cine știe dacă intenționează să treacă granița. Există un singur Poli ! Așadar, verificați cu atenție ambalajul înainte de a cumpăra și alegeți Poli original produs de Perutnina Ptuj.

08

2003

Poli sare din avion

09

Poli este cel mai popular cârnat de pui din Europa. Prin urmare, unii ar face orice să ajungă la el. Inclusiv sărituri din avion. Fără parașută! Un alt fel în care Poli arată cât este de special, pentru că te face să uiți cu ușurință toate temerile.

Politime

Ne place să mâncăm un sandwich Poli în timpul pauzei de reclame. Dar tu?

Cu brânză, vă rog!

În acele momente bine cunoscute, atunci când încercați să îmbogățiți sandvișul cu brânză și aflați în ultima clipă că ați nu mai aveți, alegeți Cheese Poli! Este un Poli cu adaos de brânză topită gustoasă. Pentru că vreți mai mult.

sir poli EN

Poli concurează într-un maraton

10

Pentru că viața este prea scurtă ca să ratăm momentele frumoase, am inițiat primul Marathon Poli în Ptuj. În acea zi ploioasă, 1000 de participanți au participat la eveniment, dar numărul acestora a crescut la peste 5000 de cicliști în următorii câțiva ani. Pentru că Poli ocupă nr. 1 în rândul cârnaților speciali, Maratonul Poli a devenit foarte repede evenimentul nr. 1 de ciclism de agrement în Slovenia.

2005

Poli în 100 de moduri

Perutnina Ptuj își sărbătorește cei 100 de ani, iar Poli, desigur, este prezent la sărbători. Deoarece Poli este pur și simplu cel mai bună, reprezintă unul dintre cele mai importante ingrediente din fiecare bucătărie, fie că este vorba despre bucătăria franceză, chineză, bosniacă sau bucătăria proprie. V-am întrebat cum pregătiți Poli.

2006

Popular chiar de la momentul creării

11

Începând cu anii '70, Poli se evidențiază ca cel mai popular mezel special din carne de pui, destinat consumatorilor de toate vârstele. Este preferat de copii. Cu sau fără pâine. Dar întotdeauna cu cea mai mare plăcere.

Zburați la POLYnesia

Deoarece Poli are plăcerea să surprindă și se bucură foarte mult de faptul că este diferit, te invită în POLYnesia, tărâmul de vis în care Poli crește în palmieri. Tot ce trebuie să faceți este să numărați de câte ori apare semnul Poli în reclama TV pentru Poli. Un indiciu? Dacă aduni toate degetele, nu este suficient, dar mai pui încă cinci, e prea mult.

2007

Înnebunit după Poli!

12

Cu toții suntem puțin nebuni. Înnebuniți după Poli! Tânăr, distractiv și ambițios, întotdeauna special. Poli este un cârnat care are misiunea de a umple fiecare zi și fiecare frigider cu prospețime, imaginație și umor.

De acum încolo, și în formă feliată

Am găsit soluția perfectă pentru toți cei care sunt mari amatori de poli și doresc să-l pună în sandviș. Pentru cei care preferă deliciile pre-tăiate sau pur și simplu nu au timp, voință și suficiente abilități pentru a felia produsul singuri. 12 felii de poli practic ambalate pentru o gustare rapidă oriunde.

Pui original special

Atenție, Poli este unic, nu cădeți în capcana falsurilor! Produsul neoriginal, nu va oferi gustul original. Sfatul nostru? Căutați să cumpărați originalul.

2009

Am angajat un elefant

Și astfel s-a născut Poli paté. Pentru toți cei care preferă pâinea unsă, se vor bucura de Poli sub forma de paté. Poli este prezentat în diferite forme, dar își păstrează conținutul și, prin urmare, chiar și sub formă de paté rămâne Poli tipic. În ambalaje inovatoare.

Poli este întotdeauna gata de distracție

Deoarece Poly este prezent cu fiecare ocazie de distracție, a invitat copiii să participe la petrecerea de Halloween de la începutul anului 2009.

20

Poli este întotdeauna gata să glumească

De ziua păcălelii din aprilie, Perutnina Ptuj și-a anunțat planul de a începe construirea unui turn de 135 metri în Prujsko polje, comemorând astfel cea de-a 35-a aniversare a producției de Poli. Poli Tower, semnat de arhitectul olandez Koon van Leeuwen, ar avea cea mai mare platformă de vizionare, un muzeu și un restaurant. Și toate acestea erau adevărate. În afară de turn.

16

Poli iubește vestimentația

poli EN

Poli iubește să fie în pas cu moda. Acesta este motivul pentru care am ajuns să îl cunoaștem în mai multe stiluri. Ultima transformare a aspectului a avut loc in 2009. Chiar dacă este evidentă schimbarea în pas cu moda, vă rugăm să fiți sigur că și-a păstrat conținutul de bază neschimbat.

2010

Bucurați-vă de produs

Poly este întotdeauna plin de idei bune. De aceea vă prezentăm gustările Poli, o versiune practică a Poli pentru noua eră și pentru o nouă generație. Pentru toți cei care îl preferă sub forma unui sandviș clasic și pentru cei care doresc să se bucure de Poli în moduri noi. Nu sunteți sigur cum să preparați cârnații? Nu vă faceți griji, urmați instrucțiunile de utilizare.

Polibus

Sunteți deja familiarizați cu avantajul de a folosi autobuzul? Puteți să cunoașteți oameni noi în autobuz, să citiți o carte, să mâncați un sandviș Poli și să vă bucurați de priveliște, fără a uita faptul că știți că faceți ceva bun pentru mediul înconjurător. Să mergem, Poli așteaptă!

17

2011

Nr. 1 în Europa

V-ați întrebat vreodată cum să spargeți bariera sunetului cu bicicleta? Sau să săriți de la 25 de metri și să aterizați la o adâncime de 60 de cm? Din păcate, nu am reușit să înregistrăm aceste date istorice deoarece am fost distrași de Poli. Cum a reușit Poli să facă asta? Simplu. Fiind preparatul din carne de pui numărul 1 în Europa.

2012

Poli este proaspăt

21

Folie de aluminiu? Recipient de plastic? Cum ai grijă de Poli? Pentru a păstra Poli proaspăt pentru o perioadă mai lungă de timp, vă prezentăm un ambalaj siliconic elegant pe care îl puteți folosi din nou și din nou ... Până terminați Poli.

Pentru sărbători speciale

Poli a decis să devină deosebit de elegant pentru perioada de vacanță selectând o ținută formală neagră pentru Crăciun. Întrucât reacțiile au fost foarte pozitive, s-a luat decizia de a fi îmbrăcat și pentru carnaval și sărbătorile de Paști.

28

2013

Totul este mai bun cu Poli

18 EN

Nimănui nu îi plac veștile proaste. Mai ales Poli urăște astfel de vești. Ai dori un sandviș în loc? Deoarece Poli nu numai că face sandvișul mai bun, face totul mai bine.

2014

An fericit Poli

27 EN

Polinjera - ambalaje festive exclusive pentru cei mai speciali cârnați de pui. Poli găsește un motiv pentru a sărbători în fiecare zi. În 2014, nu trebuie nici măcar să cauți motive.

Tuesday Poli Madness

Pentru a marca aniversarea a 40 de ani (40!), Poli al nostru atemporal s-a bucurat nu doar de unul, ci de patruzeci sărbători nebune !

muzej si

Poli a pornit în această aventură împreună cu fanii săi, care au fost păcăliți de 1 aprilie să se gândească că Poli s-a mutat în China înainte de a lua parte la maratonul de ciclism ; ei chiar au mers la Tiroliană împreună într-un parc de aventuri. La aniversarea sa, Poli a avut ocazia să-și sărbătorească aniversarea cu Burgeri Poli și sandvișurile Poli pentru lucrătorii din tura de noapte și pentru oameni în mișcare. Poli s-a asigurat că muzica este nostalgică și că se potrivește cu ocazia aniversării, cu Melodii vechi la momentul în care a fost creat Poli, ei, de asemenea și-au unit forțele cu ardeiul iute pentru lunile mai reci ale anului. Imaginați-vă sărbătorile pentru Jubileul de Aur al Poli! ;)

2016

Poli frankfurters

Poți să-l numești oricum ai vrea.

Dar nu-i spune hot dog.

Este Poli!

Urmărește prezentarea video

SetSize240240 Poli hrenovka simulacija 640x480

Este făcut 90% din carne de pui de cea mai bună calitate, ușor afumată și atent condimentată. Deși se consumă fiert sau copt, este totuși 100% Poli.

Acest produs Poli a avut mare succes în rândul consumatorilor de Poli, astfel era normal ca familia Poli să primească două noi vedete Poli: Poli mini frankfurters și Poli Cocktail.

Puțin după aceea s-a născut Polidog! Cel mai bun hot dog din regiune!

 

Poli hrenovka mini simulacijaPoli Koktajlke julij