Ambasador al Poli - Luka Dončić

Cum să găsești un strălucit ambasador al produsului Poli care întruchipează excelența? Cum să găsești cel mai bun și de neegalat campion! O stea.

Trebuie să fie cineva ca Poli.

Original, tineresc, inteligent, ambițios. Popular și ușor de recunoscut . De calitate superioară.

Împreună cu starurile și jucătorul de baschet, Luka Donćič Poli a reușit! Împreună, Poli și Luka, anunță pătrunderea pe piața americană și dezvoltarea unor noi produse. Dacă Poli a fost deja marca de aur TOP, acum intră într-o eră de vârf alături de Luka Dončić. Și, deși greu de imaginat în toată excelența sa remarcabilă, lucrurile se vor îmbunătăți!

Poli ocupă un loc special în Perutnina Ptuj. Suntem convinși că prin colaborarea cu Luka Dončić ne vom bucura semnificativ de consolidarea vizibilității, popularității și poziției pe piață a brandului nostru de bază. În urma strategiei noastre de extindere pe piețele internaționale și de dezvoltare a unor noi produse, intenționăm să intrăm pe piața americană cu marca Poli", a declarat Tibor Šimonka, președintele Consiliului de Administrație al Perutnina Ptuj, la semnarea oficială a contractului cu Luka Dončić .


Sportul de top și nutriția echilibrată sunt strâns legate. Cu această ocazie, Luka Dončić a subliniat că este admirator al Poli încă din anii copilăriei; iar carnea de pui de la Perutnina Ptuj se află în mod regulat în meniul său, de care mama lui se ocupă cu mare atenție. Luka Dončić consideră că prin colaborarea cu Perutnina Ptuj poate contribui la stimularea economiei naționale.

Cu toții așteptăm cu nerăbdare să îl admirăm în noul său rol de ambasador al Poli încă din această toamnă.

Revenire la listă