Despre Poli

Poli este consecvent

din punct de vedere al calității. Provine din natura care este încă verde, iar procesele de producție sunt superioare și necontestate de peste treizeci de ani - mai precis, din 1974, când a apărut pe piață ca primul pui prefiert special.

Deși ambalarea, identitatea și numele de marcă au fost reinventate în ultimii ani, compoziția a rămas neschimbată încă de la început.

A dat naștere mai multor soiuri, deci în plus față de cele de bază Poli Vegetable Poli (Poli vegetal), Cheese Poli (Poli cu brânză), Poli light (Poli dietetic), Sliced Poli (Poli feliat), Sliced Poli light (Poli dietetic feliat), Poli Snack și noutatea Poli Pate a apărut și pe piață. În curând mai multe știri ... Este constant și de calitate superioară și în comunicarea cu clienții.

Poli este nebun?

Nu, Poli nu este nebun. Este extrem de inteligent, drăguț, grijuliu și acut. Poli este inteligent. Din moment Poli este astfel, înseamnă că noi suntem nebuni.

Nebuni după el, evident.

 

Poli este internațional

Poli trece dincolo de granițele Sloveniei. Într-adevăr, Slovenia este originea, piatra de temelie și fundamentul calității sale. Dar Poli a instigat o manie din Scandinavia până la Marea Mediterană. Nu doar la el acasă este lider.

Poli are un număr tot mai mare de fani în Croaţia. În primul rând printre consumatorii mai tineri, este, de asemenea, popular în Bosnia şi Herţegovina , în timp ce și generația mai în vârstă îl place din ce în ce mai mult. Gustul și calitatea sa s-au dovedit a fi irezistibile și în Serbia.

Oameni din alte țări europene au ajuns să-l cunoască ca pe ceva diferit. Și devin din ce în ce mai înnebuniți după el.

Îl prezentăm în altă parte a lumii – de fiecare cu un grad tot mai mare de penetrare și cu un succes din ce în ce mai mare.

Revenire la listă