Gold Poli

AGRA 2018: Perutnina Ptuj și-a confirmat din nou cea mai înaltă calitate a cărnii și a produselor din carne

Angajamentele și eforturile pe termen lung ale Perutninei Ptuj de a furniza cea mai înaltă calitate clienților loiali și satisfăcuți sunt confirmate în fiecare an de experți independenți. Acest lucru este confirmat și de selecția medaliilor din acest an în cadrul celei de-a 39-a evaluări internaționale a calității produselor din carne sub auspiciile celui de-al 56-lea Târg de produse agricole AGRA Internațional din Gornja Radgona.

 

 

 

Poli confirmă recunoașterea cea mai înaltă, toate produsele din categoria Poli au primit premii de aur, în total 7 (Poli, Poli cu legume, Poli cu brânză, Poli light, Poli frankfurter, Poli Cocktail Frankfurter, Poli mini Frankfurter).

La categoria carne, premiul Natur Premium de la crescătoria de pui a primit o medalie de aur pentru al patrulea an la rând, precum și premii pentru kebab și tocană de pui. În această categorie, Perutnina Ptuj a primit în total de 16 medalii de aur și 8 de argint și o recunoaștere specială pentru oferta de carne.

În total, am primit 25 de premii de aur și 4 de argint în categoria produselor din carne.

Numele de Campion al calității (produsele primite au primit premiile de aur timp de trei ani consecutivi) a primit un produs Pepe party mix cu un conținut redus de sare în categoria produselor din carne.

Revenire la listă