Luka Dončić, Tadej Toš și Enis Bešlagić în campania Poli hammy

Multe generații s-au bucurat de Poli. Calitatea extraordinară a mărcii este motivul pentru care este încă popular după 44 de ani. Și marca îndrăznește să meargă mai departe. Acesta este motivul pentru care Poli își prezintă acum cu mândrie șunca supremă din carne de pasăre.

Star-ul de baschet Luka Dončić și actorii Tadei Toș și Enis Bešlagić, cunoscuți în lumea sportului și divertismentului, participă la noua campanie pentru marca Poli a Perutnina Ptuj. Cu cel mai recent produs Poli hammy, care poate fi găsit în magazine de la sfârșitul lunii octombrie, Poli intră într-o nouă categorie de șuncă și cârnați de șuncă.

 

Poli hammy a fost creat respectând nevoile și așteptările consumatorilor

Înainte de introducerea produsului pe piață, Perutnina Ptuj a intervievat consumatorii din Slovenia, Croația, Serbia și Bosnia și Herțegovina, pentru a testa ideea extinderii Poli, inclusiv a conceptului său, a produsului și a numelui acestuia, la o nouă categorie de șuncă și cârnați de șuncă.

Peste 2000 de participanți la studiul realizat de Valicon percep brandul Poli ca fiind brandul N. 1 puternic pozitiv, strâns legat de inovații, schimbări și noutăți. Lansarea noului sortiment de șuncă de pui Poli, numită Poli hammy, nu a venit ca o surpriză și s-a bucurat deja de reacții pozitive.

 

Numai pentru băieții și fetele mari ... POLI HAMMY. Noua șuncă de pui.

Ne dorim cu toții mâncare ușoară și delicioasă, care poate fi pregătită rapid și în mai multe moduri, adăugată la diferite mâncăruri și servită cu multe garnituri. Noua șuncă de pui Poli hammy este soluția perfectă.

 

Conține un procent de 90% de carne de pui

Poli hammy este pregătit cu atenție din carne de pui de calitate. Are un gust suculent și moale și este atrăgător, cu culoarea sa plăcută roz deschis, textura de șuncă și aroma delicată. Se livrează feliat, în diferite dimensiuni și opțiuni de ambalare.

 

Revenire la listă