China Style Poli

40 min. folosind ambele mâini
  • 220 g cârnați Mini POLI
  • 160 g ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 400 g varză chinezească
  • 200 g ardei gras verde
  • 150 g lăstari de bambus
  • 150 g sos de soia
  • Amidon de porumb
  • 400 g orez
  • Ulei pentru saute
  • Sare, ardei gras

Sotați ceapa tocată în ulei fierbinte, adăugați usturoiul tocat până când simțiți aroma, varza chinezească tocată, ardeiul gras tocat, lăstarii de bambus tăiați, ardeiul proaspăt verde, sosul de soia și se toarnă 1 dl de apă. Se acoperă și se lasă câteva minute până când legumele se înmoaie. După ce vă asigurați că legumele sunt suficient de moi, adăugați cârnatul Mini Poli feliat și, dacă este necesar, îngroșați sosul cu amidon de porumb, dizolvat anterior în apă. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu orez fiert pentru a crea o experiență unică chinezească. Se fierbe înăbușit orezul separat. În primul rând, spălați orezul în mod repetat, de 5 ori în apă rece până când apa curge absolut limpede. Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi orezul cu 2 cm. Se fierbe, se pune un capac și se fierbe la foc mare timp de aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim, țineți acoperit și gătiți încă 20 de minute. Scoateți capacul numai când orezul este gătit. Dacă este necesar, asezonați cu sare înainte de servire. Serviți cu bețișoare în loc de tacâmuri pentru a vă impresiona oaspeții. Vă recomandăm să exersați mai întâi mâncatul cu bețișoare.