Cocktail Poli cu Kiwi & Dovlecei

20 min. doar cu mâna stângă
  • 40 g POLI
  • 20 g parmezan
  • ¼ dovlecel de dimensiuni medii
  • ½ kiwi
  • 50 g de salată fragedă
  • 5 ridichi roșii
  • Ulei pentru prăjit
  • Ulei de măsline, oțet de cidru de mere
  • Sare, ardei gras

Curățați salata verde și spălați-o cu grijă. Așezați-o pe o farfurie și stropiți-o cu ulei de măsline și oțet. Puneți ridichii roșii, opțional tăiați, pe marginea farfuriei. Dați drumul creativității! Acoperiți centrul farfuriei cu felii POLI și dovlecei, și folosiți kiwi-ul ca element de surpriză. Stropiți toate ingredientele, cu excepția ridichilor și a salatei, cu puțină piper și brânză parmezan rasă.