Cremă de ardei și castraveți Poli

20 min. doar cu mâna stângă
  • 1 Mini POLI (220 g)
  • 150 g ardei gras roșu
  • 100 g castraveți murați
  • 2 dl smântână
  • 150 g maioneză
  • 100 g brânză Gouda
  • Sare, ardei gras

Desprindeți membrana de pe cârnatul POLI și tăiați în bucăți mici. O altă idee este să tocați cârnații. Tăiați ardeiul gras și castraveții murați în bucăți mici (până aici suntem bucătari excelenți, nu?), adăugați smântână, maioneză și brânză rasă. Se condimentează cu sare și piper şi se trage la tigaie. Lăsați în frigider timp de o jumătate de oră pentru a se răci. După 30 de minute cei mai nerăbdători copii și adulți pot unge pâinea cu această cremă delicioasă. Condimentați cu mirodenii sau condimente. Dacă vă place gustul picant, adăugați niște ardei iute, ceapă sau usturoi.