Pâine caldă Poli
20 min.
doar cu mâna stângă
|
Tăiați pâinea pe orizontală, în două jumătăți. Ungeți cu unt pe ambele jumătăți și puneți-le pe tava de copt. Tăiați POLI și brânza în cuburi, adăugați ketchup, ardei gras, amestec de condimente și amestecați bine. Puneți pe jumătățile de pâine crema de unt și coaceți-le într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C timp de 12 minute. Între timp, se taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Scoateți jumătățile de pâine din cuptor și acoperiți-le cu felii de roșii și ardei. Se presară cu sare. Tăiați feliile de brânză în triunghiuri și puneți-le pe partea de sus, apoi puneți pâinea în cuptor timp de aproximativ 3 minute până când se topește brânza. Tăiați jumătățile așa cum doriți și serviți cald.