Pâine caldă Poli

20 min. doar cu mâna stângă
  • 300 g POLI
  • 400 g pâine franțuzească (1 franzelă)
  • 100 g unt
  • 2 linguri de ketchup
  • 300 g brânză Gouda, tăiată în cuburi mici
  • 180 g ardei gras
  • 300 g roșii
  • 4 felii de brânză Gouda
  • 1 linguriță amestec de condimente pentru feluri preparate cu roșii
  • Sare, ardei gras

Tăiați pâinea pe orizontală, în două jumătăți. Ungeți cu unt pe ambele jumătăți și puneți-le pe tava de copt. Tăiați POLI și brânza în cuburi, adăugați ketchup, ardei gras, amestec de condimente și amestecați bine. Puneți pe jumătățile de pâine crema de unt și coaceți-le într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C timp de 12 minute. Între timp, se taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Scoateți jumătățile de pâine din cuptor și acoperiți-le cu felii de roșii și ardei. Se presară cu sare. Tăiați feliile de brânză în triunghiuri și puneți-le pe partea de sus, apoi puneți pâinea în cuptor timp de aproximativ 3 minute până când se topește brânza. Tăiați jumătățile așa cum doriți și serviți cald.