Poli Bread Cake

40 min. doar cu mâna stângă
  • 500 g POLI
  • 500 g pâine prăjită (1 pachet)
  • 500 g brânză rasă sau feliată
  • 400 g roșii
  • Unt pentru a unge tava de copt
  • Salată, pentru a face o impresie bună

Puneți cu grijă un strat de pâine prăjită în tava unsă, feliile una lângă cealaltă. Acoperiți pâinea prăjită cu cârnat POLI și cu brânză rasă. Repetați o dată sau de două ori, în funcție de mărimea tăvii. Stratul superior este format din pâine prăjită și acoperit cu brânză. Puneți în cuptorul preîncălzit și coaceți 15 minute la 180° C până se topește brânza și pâinea prăjită este crocantă. Când preparatul este gata, dezlănțuiți-vă inspirația artistică și decorați cu felii subțiri de roșii și câteva frunze de salată.