Poli Paprikash cu paste

40 min. folosind ambele mâini
  • 500 g POLI
  • 400 g paste (spaghete, penne ...)
  • 200 g ceapă
  • Usturoi tocat (2 cuișoare)
  • 2 linguri de pastă de roșii
  • 2 linguri de făină albă
  • 2 lingurițe de paprika dulce sau iute
  • 400 g ardei gras verde
  • 1 dl vin alb
  • 1 dl ulei de măsline
  • Adăugați verdeață în funcție de gustul și dorințele dumneavoastră
  • ¾ l supă (bulion), sare

Sotați ceapa tocată și jumătate din ardeiul verde proaspăt. Adăugați cârnați POLI, tăiați în cuburi, ceapă, pastă de roșii, făină, paprika dulce sau iute și verdeață. Se toarnă vin și supă și se gatește timp de 20 de minute până când paprikas-ul devine destul de gros. Gătiți pastele in apă clocotită sărată (al dente) și strecurați. Puneți pastele pe o farfurie și acoperiți cu paprikash POLI. Dacă vă puteți controla apetitul, decorați farfuria cu cealaltă jumătate de ardei proaspăt tăiat în benzi. Serviți cu o salată proaspătă de sezon.