Polidog Cheesy

10 min. doar cu mâna stângă

Pregătire: pregătiți mai întâi salata. Tăiați varza fideluță, stropiți cu suc de lămâie, amestecați și lăsați la marinat timp de o jumătate de oră. Tijele se taie pe lungime, astfel încât să nu se desprindă cele două jumătăți și lăsați la temperatură mică în cuptor. Într-o tavă acoperită, încălziți puțin ulei și puneți hot dog-ul în aceasta. În timpul coacerii, întoarceți-i astfel încât să se rumenească pe toate părțile. Puteți, de asemenea, fierbe. Puneți cartofii prăjiți în chifle calde, adăugați maioneză, salată și presărați cu brânza topită deasupra și mențineți cald în cuptor până când se topește brânza. Imediat după prânz. Puteți să oferiți restul salatei rece sau să o păstrați în frigider până în ziua următoare.

4 hotdog, 4 hot dog Poli, un pic de ulei de coacere, 1/4 capete de varză, 1 suc de lămâie, maioneză, brânză rasă, de exemplu, gouda