Spaghete cu ciuperci, Poli, smântână și șampanie

30 min. folosind ambele mâini
  • 100 g POLI
  • 60 g ceapă
  • 2 dl smântână de gătit
  • 180 g ciuperci sărate feliate
  • Oregano, Vegeta
  • Ulei de măsline pentru sautéing
  • 200 g spaghete
  • Brânză parmezan rasă
  • Sare, ardei gras

Sotați ceapa tocată în ulei de măsline până când devine translucidă. Adăugați ciupercile, condimentele de legume și sotați până când se evaporă toate lichidele și puteți simți aroma de ciuperci. Adăugați cârnați POLI, tăiați în cuburi și amestecați bine. Adăugați smântână de gătit, condimentați cu oregano, sare și piper. Fierbeți. Între timp, fierbeți spaghetele în apă fiartă sărată și strecurați. Se presară brânză parmezan, se pune pe o farfurie, se toarnă sosul și se servește.