Tort de clătite Poli savuros

60 min. folosind ambele mâini
  • Crema pentru clătite savuroase (1 ou, lapte 1dl, 100 g făină albă, sare)
  • 250-300 g brânză
  • 250-300 g POLI
  • 100 g ardei gras roșu
  • 200 g sos bechamel
  • Unt pentru a unge tigaia

Pregătiți clătitele și lăsați-le să se răcească. Dacă pofta este prea mare, puteți să mâncați una sau două încât sunt încă calde. Se răzuiesc cârnați POLI și brânza; se toacă ardeiul în bucăți mici. Puneți o clătită în partea de jos a caserolei rezistente la flacără și acoperiți cu umplutură din ¼ POLI, brânză și piper (adăugați ceapă dacă doriți). Acoperiți cu următoarea clătită și repetați procedura până ajungeți la vârf (aproximativ 4 straturi). Turnați peste clătita de sus sos beșamel și presărați restul de brânză. Coaceți la 190° C timp de aproximativ 20 de minute, până când tortul este crocant și de culoare aurie.