Tortilla de porumb cu carne tocată și POLI

60 min. folosind ambele mâini
  • 500 g POLI
  • 500 g carne tocată mixtă
  • 200 g ceapă
  • Ulei de măsline pentru sautéing
  • 280 g de porumb
  • 280 g boabe de fasole reconstituită
  • 280 g pure de tomate
  • 280 g salsa picant
  • 120 g brânză rasă
  • 2 pachete de tortilla de porumb
  • 3 dl smântână
  • 300 g salată proaspătă
  • Condimente vegetale
  • Sare, ardei gras

Sotați ceapa tocată în ulei de măsline până când devine de culoare aurie. Se adaugă carnea tocată, se condimentează bine cu sare și saute. Adăugați cârnați POLI, tăiați în cubulețe și sotați până se evaporă apa. Îmbogățiți aroma cu sare, piper și Vegeta. Adăugați porumbul scurs, jumătate din boabele preparate, jumătate din piureul de roșii și salsa picantă după gust. Se amestecă și se adaugă brânza parmezan. Se încălzesc tortilla în cuptor (aproximativ 5 minute) și se umple cu amestecul de carne. Se decorează cu salată verde. Dacă doriți o savoare mai plină, adăugați smântână.